Euritmisten

EURITMISTEN UIT RUSLAND

Banzeljuk Anna (Moskou, Russia)

Anna Banzeljuk is afgestudeerd aan de ?cademie voor Euritmie te Moskou in 2002. Sinds 2003 is zij werkzaam als euritmiste binnen het euritmie-ensemble «ProSvet». Momenteel volgt zij een opleiding tot heileuritmiste en sociaaltherapeute.

Drugova Olga (Moskou, Russia)

Olga Drugova studeerde af aan de Academie voor Euritmie te Moskou in 1996. Zij was werkzaam als docente aan deze Academie. Sinds een aantal jaren is zij artistiek leider van het euritmie-ensemble «Persefone.»

Sluch Galina (Moskou, Russia)

Galina Sluch studeerde af aan de Academie voor Euritmie te Moskou in 1996. Zij was werkzaam als docente aan deze Academie. Momenteel is zij euritmie-docente aan de Vrije School te Moskou. Zij is initiator en artistiek leider van meerdere euritmie-projecten met kinderen en jeugd -met binnen- en buitenlandse optredens- en maakt deel uit van het euritmie-ensemble «ProSvet» sinds 1999.

Starostina Anastasija (Moskou, Russia)

Anastasija Starostina studeerde in 2000 af aan de Academie voor Euritmie te Moskou. Hierna volgde zij de specialisatie tot uitvoerend euritmiste bij Carina Schmidt te Dornach. Sinds 2001 maakt zij deel uit van het Euritmie-Ensemble «ProSvet». Momenteel pedagogisch werkzaam met kleine kinderen.

EURITMISTEN UIT NEDERLAND:

Akkerman Marina (Haag, Nederland)

Marina Akkerman is afgestudeerd aan de Academie voor Euritmie te Den Haag (o.l.v. W.Barfod) in 1995. Zij is werkzaam als euritmie-docente aan de Vrije School te Den Haag waar zij initiator en artistiek leider is van meerdere euritmie-projecten met de jeugd, met binnen- en buitenlandse optredens. Hiernaast werkt zij sinds 1999 in een artistiek verband met Elisabeth Appenrodt aan verschillende kunstzinnige projecten.

Appenrodt Elisabeth (Haag, Nederland)

Appenrodt Elisabeth is afgestudeerd aan de Euritmie Academie in Dornach (CH) o.l.v. Lea van der Pals. Vele jaren docente aan de Academie voor Euritmie in Den Haag, tevens lid van het Nederlandse Euritmie Ensemble o.l.v. W.Barfod. Vanaf 1994 docente aan de Academie voor Euritmie in Moskou, daarna gastdocente aan verschillende euritmieopleidingen in Duitsland, Georgie, Tsjechie en Engeland. Momenteel werkzaam in verschillende kunstzinnige projecten.

Heijdeman Chantal (Haag, Nederland)

Heijdeman Chantal is in 1992 afgestudeerd aan de Academie voor Euritmie van Elena Zuccoli in Dornach (CH). Vervolgens was zij drie jaar verbonden aan het Euritmie Ensemble aan het Goetheanum. Vanaf 1996 was zij drie jaar lid van het de Euritmie Ensemble «Elckerlyc». Naast haar schoolactiviteiten leidt zij de amateur-groep «Curach».

Elisa Martinuzzi (Haag, Nederland)

Elisa Martinuzzi, geboren in 1981 in Udine (Italie) studeerde euritmie in Den Haag op de «Hogeschool Helicon». Na haar diploma-afsluiting in juni 2009 startte ze een eyritmiegroep «Doorways» op. Zij is nu betrokken bij verschillende kunstprojecten en werkt als euritmielerares op een Kunstschool voor de kinderen in Den Haag